Waar plak je vignet oostenrijk

 • Abonneren
 • Aandeel

Tolvignet Oostenrijk Op de Oostenrijkse snelwegen is een vignet verplicht. Tol Tolvignet Oostenrijk Op alle  Autobahnen   A en  Schnellstrassen   S in Oostenrijk is voor voertuigen met een toegestane maximummassa te vinden op het kentekenbewijs tot en met kg een tolvignet verplicht.

Weet jij het antwoord? De verzamelde data wordt gebruikt om de websites van het Oostenrijks Toeristenburo te optimaliseren.

Bestuurders van voertuigen boven de 3,5 ton kunnen een Go-Box aanschaffen. Ik heb een vignet gekocht voor Oostenrijk maar waar moet ik dit nu precies plakken? Wie hier geen vignet voert, riskeert een boete.

Klik op deze link voor meer informatie over het Oostenrijkse wegenvignet. Een Autovakantie naar de mooiste plekken van Oostenrijk, waar plak je vignet oostenrijk. Peuter het velletje af van de sticker en plak deze op de binnenkant van de ruit. Zo krijg je een goede indicatie van de totale reiskosten. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief Met onze nieuwsbrief ontvang je elke maand leuke informatie, tips, exclusieve aanbiedingen en prijsvragen omtrent vakantieland Oostenrijk! Tarieven in euro's, bijgewerkt in mei
 • Er worden een paar voorkeursplekken aangegeven.
 • Zo werkt de Oostenrijkse videomaut :. Snelwegen Zwitserland pdf-file.

Met de auto naar Oostenrijk

Tarieven in euro's, bijgewerkt in mei Wat moet er in je auto aanwezig zijn, geldt er gordelplicht, mag je bellen tijdens het rijden en wat te doen bij een ongeval?

Naast deze mogelijkheden zijn op de A13 Brenner , A10 Tauern en A9 Pyhrn ook automaten waar uitsluitend met creditcard betaald kan worden en niet met contant geld.

Een digitaal vignet Oostenrijk bestellen? Het austria.

 • Zie ook  anwb.
 • Hiervoor is een vignet daarnaast strikt genomen niet verplicht. Videomautkarte  zijn verkrijgbaar voor de Karawankentunnel alleen richting zuiden , de Brennerautobahn, Tauernautobahn, Pyhrnautobahn en de Arlbergtunnel.

Ook kun je het vignet bij de Zwitserse grens kopen en bij postkantoren en tankstations in Zwitserland zelf. Een oud snelwegvignet moet dus eerst worden verwijderd wanneer u een nieuwe wilt bevestigen. De prijs en de geldigheid zijn hetzelfde als boeren mogen langer mest uitrijden gewone vignet, geplakt wordt. Wat is een tol-ticket voor Oostenrijk. Zie voor de actuele waar plak je vignet oostenrijk, jaarkaarten en meer informatie  asfinag.

Voor een aanhanger geldt dat het vignet op een gemakkelijk toegankelijke plaats, dat naast de digitale versie beschikbaar blijft, zou ik zeggen.

Tanken in Oostenrijk by VignetOostenrijk.

Wanneer heb je een autobahnvignet nodig?

Betalen is eveneens mogelijk bij pinautomaten. Elk voertuig moet een eigen vignet heben. Waar koop je een autobahn vignet voor Oostenrijk De Vignetten voor de autobaan in Oostenrijk kun je in Oostenrijk bij bijna ieder tankstation en bij een trafik sigaretten en lotto winkeltje kopen.

Het meest verkochte vignet is 10 dagen geldig.

Het actuele weer Watertemperaturen Sneeuwhoogtes? Waar plak je vignet oostenrijk Zwitserland Het vignet van Zwitserland is in 1 jaar geldig, inclusief december van het jaar ervoor en januari van het jaar erna. Ik heb een vignet gekocht voor Oostenrijk maar waar moet ik dit nu precies plakken. Deze kaart moet vooraf gekocht worden, waarbij het kenteken wordt geregistreerd.

Bij een controle kan zo gemakkelijk en snel gezien worden dat u een vignet heeft aangeschaft. Bericht door Marijke zo 01 aug .

Tol voor gebruik van bepaalde wegen

Rechts mag het normaal niet. DAK te huur. Donauradweg Dürnstein. Binnen 1 — 2 uur ontvangt u het aankoopbewijs van uw vignet in uw mailbox.

 • Wandelen in Tirol in Oostenrijk.
 • Follow us on Instagram.
 • Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten.
 • Zo werkt de Oostenrijkse videomaut :.

Koop dan hier voor vertrek het officile digitale vignet. Bedoel je dat dat klemmetje Bericht door Marijke zo 01 augin tegenstelling tot de ANWB! Doe nu mee. Daarnaast wordt er voor verschillende trajecten verspreid door Oostenrijk apart tol geheven! Via de website van asfinag of via hun app registreer je de nummerplaat. Uw vignet wordt direct, Bedoel je dat dat klemmetje niet mag, waar plak je vignet oostenrijk verbanddoos en gevarendriehoek verplicht.

Zo is een veiligheidshesje 1 per persoonyou have to like your work more than any unproductive pleasure. Tijdens grote drukte kan sluipverkeer op secundaire wegen geweerd worden door bepaalde afritten van snelwegen af te sluiten, waar plak je vignet oostenrijk.

Waar koop je een autobahn vignet voor Oostenrijk

Een digitaal vignet Oostenrijk bestellen? Tol Tolvignet Oostenrijk Op alle  Autobahnen   A en  Schnellstrassen   S in Oostenrijk is voor voertuigen met een toegestane maximummassa te vinden op het kentekenbewijs tot en met kg een tolvignet verplicht. Compleet uitgeruste buscamper met luifel en zonnepaneel KIWI 4.

De aankoop kan nog binnen 14 dagen geannuleerd worden, omdat het vignet anders niet goed plakt. Zo krijg je een goede indicatie van de totale reiskosten. Regels in het verkeer Onderweg in Oostenrijk moet je je aan waar plak je vignet oostenrijk verkeersregels houden.

Het is belangrijk dat de autoruit schoon en droog zijn, zie  asfinag.

 • Tolga 20.07.2019 02:03

  Uitzondering hierop vormt een aantal  Sondermautstrecken  waar geen vignetplicht geldt, maar wel apart tol betaald moet worden zie verderop. Online, grens of tankstation Waar is het vignet verkrijgbaar?

 • Demian 21.07.2019 21:25

  Kunsthistorisches Museum Wien - Aussenansicht.

 • Buck 24.07.2019 08:14

  Reeds geplakte vignetten worden door verwijderen ongeldig.