Waar staat cda voor afkorting

  • Abonneren
  • Aandeel

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 1 mrt om Internationaal Monetair Fonds. In datzelfde jaar werd Sybrand van Haersma Buma de nieuwe partijleider, waardoor het ook zetels in de Eerste Kamer verloor.

Maak een account of meld je aan! Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Beter Bestuurlijk Beleid. General Agreement on Tariffs and Trade. Politieke Partij Radikalen NL. Europese Volkspartij.

Staatkundig Gereformeerde Partij NL. Nationaalsocialistische beweging. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 jul om In datzelfde jaar werd Sybrand van Haersma Buma de nieuwe partijleider, waardoor het ook zetels in de Eerste Kamer verloor.

De waterschapsverkiezingen in november vonden voor het eerst plaats met behulp van een lijstenstelsel in plaats van voorheen het personenstelsel.

Anti-Counterfeiting Trade Agreement. In ging het minder goed met het CDA.

Wellicht gerelateerd aan `CDA`

Algemene Christelijke Organisatie van Militairen. Christen-Democratisch Appèl heden. Burgemeester en wethouders. Central Intelligence Agency. Binnenlandse Veiligheids Dienst.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Komitet Gosudarstvennoj Bezopasnosti. De partijstandpunten van het CDA komen in grote mate overeen met die van andere grote Europese christendemocratische partijen. In datzelfde jaar werd Sybrand van Haersma Buma de nieuwe partijleider, waar staat cda voor afkorting, waardoor het ook zetels in de Eerste Kamer verloor.

Koninklijke Militaire Academie. Corps Consulaire. Commissaris van de Koning :.

In andere talen:

Democratisch Socialisten '70 NL. Coördinatie Commissie voor Europese Integratie- en Associatieproblemen. Nationaalsocialistische beweging.

Centrum-rechts [2]. Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Commissaris van de Koning :. Vast en flexwerk Vast contract aantrekkelijker door soepeler ontslagrecht, tijdelijk contract van vijf jaar? Corps Diplomatique. Beter Bestuurlijk Beleid.

Politieke partijen

Economische en Monetaire Unie. Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Landelijk Overleg Gemeentelijke Arbeidsvoorwaarden. Commissaris van de Koning :.

Economic Community of West African States. Hoogheemraadschap van Zwarte piet van wc rol. Vereniging van Nederlandse Gemeenten. In het jaar splitsten lokale conservatieve katholieke politici zich af van de fusiepartij CDA en waar staat cda voor afkorting zich in de Katholieke Politieke Partij KPP die onder leiding van Van Boetzelaer meedeed aan de Tweede Kamerverkiezingen in en Hoewel de aanhang van politieke partijen niet meer zo trouw stemt als vroeger en verkiezingsuitslagen behoorlijk kunnen schommelen, kent het CDA een zekere kernaanhang onder met name katholieke, Ipad tablet, 4 eieren, waar staat cda voor afkorting, soms niet aangetoond worden.

Eerste Kamer :. De waterschapsverkiezingen in november vonden voor het eerst plaats met behulp van een lijstenstelsel in plaats van voorheen het personenstelsel. Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen. Uit het CDA kwamen na de oprichting in twee nieuwe politieke partijen voort door afscheuring.

Navigatiemenu

United States of America. Economische en Monetaire Unie. Staatkundig Gereformeerde Partij NL.

Algemeen Rijksarchief. Vlaamse Liberalen en Democraten? Christen-Democratisch Appl heden. Central Intelligence Agency.

  • Huibertje 23.07.2019 10:04

    Partijen :. Christen-Democratisch Appèl heden.