Waarden en normen spelletjes

  • Abonneren
  • Aandeel

Jeannet Smulders www. Ik heb gemerkt dat de kaarten een visuele ondersteuning betekenen voor het gesprek. De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over waarden en normen.

We houden niet van spelletjes, we hebben ze niet achter de ellebogen. Wie na afloop van het spel zijn persoonlijke kernwaarden in beeld heeft, kan daar vervolgens zelf zijn eigen normen bij gaan formuleren. Goed spel om anderen snel te leren kennen en erg leuk om te doen!

Peter Gerrickens Kwaliteitenspel 29, Uw review. Er bleken al 5 waarden te zijn die iedereen gekozen had!

Met bovenstaande groepen kaarten kan men zowel afzonderlijk als in combinatie spelen. San 7 november Ik raad dit product aan. Waarden- en Normenspel! Vaak samen gekocht. Ik heb het Waarden- en Normenspel ingezet binnen mijn onderwijsteam bij het bepalen van de missie van de school. Ik heb gemerkt dat de kaarten een visuele ondersteuning betekenen voor het gesprek.

De meeste situaties geven aanknopingspunten voor een waarden en normen spelletjes.

Voorbeelden

Teamnormen en teamwaarden kun je zeker niet opleggen maar wel ontwikkelen. Een paar situaties springen eruit.

Auteurs Voorwaarden zakelijk Copyright Disclaimer Volg ons. Vervolgens werden de resultaten samengevoegd. Wie zijn wij Doel wij-spelen.

Leerdoelen voor het team. Om te beginnen koos iedereen individueel de 8 belangrijkste waarden voor het werk, inclusief de prioritering daarvan.

Waarden en normen spelletjes inmiddels is ze 10 pakte ze zelf het spel weer: dit keer om samen te bepalen wat wij belangrijk in huis vinden om het allemaal naar de zin te hebben. Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Volledig. Bekijk de hele lijst. De situaties sluiten goed aan bij de leefwereld van het jonge kind.

Spellen Materialen all you can eat leiden stationsstraat Materialen leerkracht.

Spelregels

En in die zin zijn we recht door zee! Copyright © home contact. Rob Vandebriel Teamcoaching met paarden Het Waarden- en Normenspel heb ik ingezet tijdens het coach van een team. Vul hieronder je gewenste naam in.

Na een uitwisselings- en discussieronde zijn we uiteindelijk tot een gezamenlijke missie voor onze school gekomen. Deze kaarten geven terreinen weer waarop waarden concreet tot uitdrukking kunnen worden gebracht, waarden en normen spelletjes.

Om te beginnen koos iedereen individueel de 8 belangrijkste waarden voor het werk, inclusief de prioritering daarvan. Andere verkopers 2. Teamnormen en teamwaarden kun je zeker niet opleggen maar wel ontwikkelen. Winkelwagen 0.

Centrale vraag formuleren

Verkoop door bol. Het wij gevoel bevorderen, saamhorigheid, gezamenlijkheid door teamontwikkeling? Om de beurt pakten de leden van de groep een waarde of een norm en moest men aangeven of zij deze wel of niet belangrijk vonden voor de samenwerking, inclusief de reden en daarvoor.

Geschikt voor iedereen die eens op een andere golflengte een goed gesprek wil voeren, op het werk maar zeker ook thuis!

Bekijk en vergelijk alle verkopers. De vraag was: wat vind jij belangrijk op school om het naar je zin te hebben. Bij het spel vindt u instructies voor drie spelvormen, die u ook kunt downloaden op www. Er bleken al 5 waarden te zijn die iedereen gekozen had.

Sociaal wenselijk gedrag willen we niet vertonen en we zijn ook niet origineel om origineel te doen of afwijkend te zijn. Co-auteur: Zanna van Dun Z. Sprekend Nieuws Ontvang tips, trainingen en tools, say a warm goodbye to the year 2016, waarden en normen spelletjes, omdat door koppeling van geldstromen de kans op realisatie groot waarden en normen spelletjes, ondernemingsnummer 0885?

Extra informatie

Ook vind ik het mooi dat behulpzaam zijn voor oude en gehandicapte mensen een plaats heeft bij dit spel. Voorbeelden vrijheid echtheid origineel klantgericht invloed. Persoonlijk Advies spellen Ik wil u graag helpen bij de keuze van het voor u best passende spel.

Review toevoegen. Mijn account Mijn account Mijn account Afrekenen. Ervaringen Samenwerking in projectgroep In mijn projectgroep heb ik het Waarden- en Normenspel gespeeld.