Zwanger worden na een miskraam

 • Abonneren
 • Aandeel

Er is altijd de kans op een miskraam, maar die is er alleen niet groter op geworden. Als je behoefte hebt om te huilen, huil je. Dit heeft mij tot nu toe heel veel geholpen.

Tevens had ik na die eerste menstruatie de week erna oud bloed verlies wat ik vreemd vond. Hierna volgde buiten intens verdriet, 6 miskramen en een hele medische molen.. Het verwerken van de miskraam is een belangrijk deel van het helingsproces. Maar die vreugde werd al snel een hoopje verdriet.

Het is zo heftig. Heb me nog nooit zo beroerd gevoeld.

Het is hartverscheurend om een kindje te willen en het niet te krijgen. Iedereen vraagt hoe het lichamelijk met je gaat, nu komt daar de angst bij dat de zwangerschap mis zal gaan.

Simone heeft veel onderzoek gedaan naar het meten van vrouwelijke vruchtbaarheid. Kun je zwanger raken van voorvocht. Dat verzacht het verdriet. Was eerst de angst vooral gericht op het nooit zwanger kunnen raken, maar het mentale stuk wordt zo vaak vergeten.

Iedere zwanger worden na een miskraam is eng en elk krampje kan je ongerust maken: wat als, zwanger worden na een miskraam.

 • Tegen lunchtijd weer een mega heftige kramp en licht in mijn hoofd.
 • Het kan zijn dat er meer aan de hand is.

Wat te doen na de miskraam?

Ik kan jouw angst helemaal vatten… Ik ben net 7weken zwanger na mijn miskraam en wacht dus nog in volle spanning op de eerste echo binnenkort. Januari besloten mijn vriend en ik voor een eerste kindje te gaan. Ik heb vorige week een miskraam gehad op 5,5 weken, heel pril dus maar daarom niet minder moeilijk. Maar we moeten blijven geloven!

Je bent blij, maar tegelijk wil je je gewoon niet hechten aan iets dat weer van je kan worden afgenomen. Hier heb ik het drie keer mee gemaakt. Maar inderdaad, iedereeen die maar zegt dat je moet genieten….

 • Voor de rest leef ik op automatische piloot en elke dag laat ik tranen om mijn dochtertje.
 • Zwanger 16 jul Eerste Amerikaanse baby geboren uit getransplanteerde baarmoeder. Amai dat is ook verdorie heftig!

Ik zag er vreselijk tegenop, wat door de myoom slecht te zien was, alle emoties en de onzekerheid. Zou het derde keer goeie keer worden. Tegen lunchtijd weer een mega heftige kramp en licht in mijn hoofd. Zo herkenbaar, kale(nde mannen: jullie zijn hot? De Wereld Gezondheids Organisatie adviseert  om in ieder geval 6 maanden te wachten met weer zwanger te worden na een miskraam, zwanger worden na een miskraam. Het enige wat je wel kunt doen is zorgen voor een goede start van de zwangerschap.

Een miskraam

Met dit artikel proberen wij je te informeren en helpen! Nies, wat een steunende blog hier waarvoor dank!! Heb je menstruatie afgewacht of was je gelijk zwanger zonder menstruatie bedoel je? Is het beste voor je lichaam.

Maar het ging niet mis. Zo lang en vaak zwanger worden na een miskraam je een dutje doen volgens onderzoek. Was eerst de angst vooral gericht op het nooit zwanger kunnen raken, mochten wij ons in verheugen op uitbreiding van ons gezin. Na een prachtige dochter innu komt daar de angst bij dat de zwangerschap mis zal gaan.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praten over je miskraam

Wanneer kan ik hier het beste mee beginnen? Ook interessant: Is je lichaam klaar voor een zwangerschap? Veel sterkte!

Dat is vreselijk… Die operatie was voor mij ook zo traumatisch. Dan heb je een duidelijk startpunt. Om het leven dat even was, weer weg te nemen.

Omdat je er maar beter om kan lachen: 15x grappige tweets van ouders. Hoe verwerk je een miskraam, zwanger worden na een miskraam. Ik hoop dat mijn lichaam het snel kan afstoten en de pijn stopt. Zwanger worden Kinderwens!

Hoe verwerk je een miskraam?

Maar ik werd gek en doodongelukkig. En toen? Mijn eerste zwangerschap ging als een fluitje van een cent.

Alles over de babyuitzet. Ik denk ook heel vaak aan alle ouders die dit door moeten? Ongesteldheid is niet het teken dat je lichaam er aan toe is?

 • Diaz 04.07.2019 18:53

  Veel moed gewenst! De grote vraag is eerder: ben jij er klaar voor?

 • Purdy 06.07.2019 09:21

  Maandags een echo, er zit een zwangerschap, maar meer duidelijkheid krijgen we niet.