Call of duty advanced warfare review indonesia

 • Abonneren
 • Aandeel

Dit is een teaser naar de zombiemodus van het eerste uitbreidingspakket. Koop de digitale Deluxe Edition.

Populaire onderwerpen Algemene discussie Off-topic Zombies. We hebben ons Privacybeleid aangepast en wijzigingen aangebracht over hoe we omgaan met informatie die we verzamelen. Vanaf 12 juni kun je Relic of the Undead spelen. Nadat de speler een bepaald aantal golven heeft voltooid in niveau 3 krijg de speler toegang tot de zombie -golf. A response will be sent to your email.

Call of Duty: Advanced Warfare is over het algemeen goed ontvangen met gemiddelde scores van tussen de acht en negen uit tien. Emblem Editor. GameSpot 2 juni U kunt het herziene beleid hier inzien. Harry Gregson-Williams Audiomachine.

Koop de Pro Edition.

VOER JE GEBOORTEDATUM IN

Het bij fans zo favoriete speltype Infected is nu live! Xbox One. YouTube YouTube. Relic of the Undead is vanaf dinsdag 12 juni tijdelijk beschikbaar. In het multiplayerspeltype Infected begint één speler als Zombie en moet hij de rest van de overlevenden zien te besmetten en zo met elke beet de horde groter te maken.

 • Relic of the Undead is vanaf dinsdag 12 juni tijdelijk beschikbaar. Geraadpleegd op 16 augustus
 • Voor meer informatie kunt u ons Cookiebeleid hier inzien. Jij hebt prioriteit Als een van onze trouwste spelers, heb jij rechtstreeks toegang tot onze supportexperts.

Hordepoint is vanaf dinsdag 5 juni tijdelijk beschikbaar. Voer een geldige geboortedatum in. U kunt het herziene beleid hier inzien. Geraadpleegd op 4 november Alle artikelen bekijken! Beleef een onvergetelijk verhaal over een jonge soldaat die samen met zijn strijdmakkers de harde realiteit van oorlog aan den lijve ondervindt?

Browse meer video's

Bestel nu Koop Nu. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 nov om Ask Activision Support. Supply Drops.

In Exo Survival moeten spelers met een team van maximaal vier personen overleven tegen golven van computergestuurde vijanden. Geraadpleegd op 16 augustus Hordepoint gaat 5 juni live! Nadat de speler een call of duty advanced warfare review indonesia aantal golven heeft voltooid in niveau 3 krijg de speler toegang tot de zombie -golf. In het multiplayerspeltype Infected begint n speler als Zombie en moet hij de rest van de overlevenden zien te besmetten en zo met elke beet de horde groter te maken.

De spelers kunnen kiezen uit drie verschillende exo types, die elk hun voor- en nadelen hebben. Call of Duty.

Navigatiemenu

Got it! In een spannende match om de ondoden op afstand te houden, moet je het hoofd van de Zombie zo lang mogelijk vasthouden om de ziel ervan te vangen. Let us know your issue below and one of our top agents will get back to you via email within four hours.

 • Sla terug en doe in 'Operation Husky' mee aan de geallieerde invasie van Sicilië, de nieuwe op doelstellingen gebaseerde War Mode-missie.
 • Algemene discussie.
 • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 nov om
 • Singleplayer , multiplayer , co-op.

Koop de digitale Deluxe Edition. Dood zombies in Multiplayer en Nazi Zombies om gratis beloningen te ontgrendelen. Franse legionair infantry division. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Hordepoint gaat 5 juni live. Koop de Season Pass. Koop de digitale Standard Edition.

Naamruimten Artikel Overleg. PS4 : Dit tijdelijke community-evenement kent drie nieuwe multiplayerspeltypen waarin traditionele gameplay gemixt wordt met spannende Zombie-gevechten, zeven nieuwe wapens, een Zombie Kill-community-uitdaging en zelfs een nieuwe tijdelijke multiplayermap: Groesten Haus. Houd een aantal Hardpoints bezet terwijl je Zombies terugdrijft.

YouTube YouTube. Speel de nieuwe tijdelijke speltypes in deze hut die een strak en spannend slagveld oplevert en waar de boosaardige Nazi Zombies in The Final Reich voor het eerst opdoken.

Franse legionair infantry division?

 • Cara 08.10.2019 11:02

  Deze website maakt gebruik van 'Cookies' om content en marketing op maat te leveren, en de ervaring van de gebruiker aan te passen en te verbeteren.