T mobile gebeld worden uit het buitenland

 • Abonneren
 • Aandeel

Au revoir! Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

Hoi Gerard, Dat klinkt inderdaad wat vreemd en daarom heb ik meteen met je meegekeken! Verstuur Terug naar overzicht. Upload afbeelding. Meld je aan Heb je al een account? We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Op dat moment zijn de nieuwe regels ingegaan voor wat betreft de EU. Media toevoegen? Beste antwoord door Jaimy 16 januariGebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven! Probeer het nog een keer over een paar minuten?

Help Sneltoetsen. Beste antwoord door Jaimy 16 januari , Probeer het nog een keer over een paar minuten.
 • Meld je aan Heb je al een account? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
 • Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

Meld je aan

Wachtwoord vergeten? Als je naar je My T-Mobile gaat dan kun je naar de Verbruikstatus en daar klik je dan op Bekijk specificatie.

Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Op dat moment zijn de nieuwe regels ingegaan voor wat betreft de EU. Gebruikersnaam of e-mail.

 • Share Tweet Delen Delen.
 • Ik geef je hier graag wat uitleg over! Maximale bestandsgrootte: 2MB.

Heb je al een account. Gebruikersnaam of e-mail. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven. Help Sneltoetsen. Op zee maakt jouw telefoon namelijk gebruik van deze internationale operator, waarbij de kosten buiten de bundel vallen. Afbeelding uploaden.

Overzicht buitenlandkosten

Afbeelding uploaden. Meld je aan Heb je al een account? We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Heb je al een account. Welkom Nog geen account? Wachtwoord vergeten. Welkom Nog geen account. Ik geef je hier graag wat uitleg over.

Waar ga je naartoe?

Op het forem zie ik dat tegenwoordig gebeld worden in het buitenland uit de bundel betaald wordt. Hopelijk is alles zo helemaal helder, maar als er nog vragen zijn, dan horen we dat graag van je!

Gebruikersnaam of e-mail. Meld je aan Heb je al een account? Toegestane bestandstypes:.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Verstuur Terug naar overzicht! Hier zie je een overzicht van de gevoerde gesprekken. Share Tweet Delen Delen. Ik geef je hier graag wat uitleg over, t mobile gebeld worden uit het buitenland. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Als je naar je My T-Mobile gaat dan kun je naar de Verbruikstatus en daar klik je dan op Bekijk specificatie.

Tarieven binnen de EU

Verstuur Terug naar overzicht. Daarvoor werden er nog kosten gerekend voor het bellen en gebeld worden in het buitenland.

Het is onlogisch en naar mijn mening onjuist dat ik bij dit abonnement wel onbeperkt zelf kan bellen in de EU maar moet betalen als ik gebeld wordt. Welkom Nog geen account?

Dit ging dus niet van de belbundel af, zoals ook in de prijslijst is opgenomen, botbreuken en ontwrichtingen zijn aandoeningen die hevige pijnen kunnen veroorzaken. Toegestane bestandstypes:? Verstuur Terug naar overzicht.

 • John 09.10.2019 19:01

  Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Als je de uitgaande oproepen bij elkaar telt, kom je op het verbruik van de belbundel.

 • Asma 18.10.2019 02:51

  Probeer het nog een keer over een paar minuten. Share Tweet Delen Delen.