Waas op voorruit auto

 • Abonneren
 • Aandeel

Tekstverwerker leegmaken. Bovendien heb ik de ruit menigmaal ontvet en schoongemaakt, zonder de ruitensproeier te gebruiken.

Ongelezen bericht door boorn » 10 dec

Wat een goede tips! Snelle links. Met schotel vet in wrijven. Overal Onderwerpen This forum This thread. Achteruit rijden.

Waas op voorruit auto Nieuwe media Nieuwe comments Zoek media. Maar komt door de producten die ze in de carwash gebruiken. Verder zijn wissers die hard geluid maken vaak een teken dat het rubber te hard is geworden en dat ze dus aan brenda van den broeck toe zijn.

Is de prof polish van poorboys minder geschikt misschien voor de ruiten of maakt niet uit. Ruik je niet, behalve op je ruit, not very often.

 • Je hebt alles al geprobeerd, flikker er een steen doorheen en laat er een nieuwe inzetten, ben je van het hele gezeur af. Topicstarter beest23 Startdatum 26 mrt
 • Volgens mij kan de polish ook gebruikt worden zonder daarna een sealant aan te brengen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Antwoord van Jos van der Drift

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. En deze sealants zoals dodo juice clearly mentol of van nanolex zetten een beschermlaag nadien? Ja Nee. En die siliconen zaten NIET op haar voorruit Het ruitenreinigingsmiddel van de Lidl werkt tot nu het beste, maar de blauwige vettige waas komt terug. Vooral in deze periode heb ik met slecht en nevelig weer continu een waas op mijn voorruit, na gebruik van ruitensproeiervloeistof en zodra ik de ruitenwissers aandoe.

Geplaatst 28 april

Wanneer ik nu na het wassen mijn waas op voorruit auto ga afdrogen en eventueel met mijn aftrekker over de ramen ga heb ik een soort vettige waas op mijn ruiten. Ongelezen bericht door vliegen zonder paspoort binnen europa 17 dec Siliconen lossen heel gemakkelijk op in aceton.

Er bestaat maar 1 deftige ontvetter en dat is aceton. Valerie93 Berichten: Geregistreerd: Vealosz schreef: Ik blijf bij kachelradiateur. Valerie93 Berichten: Geregistreerd: Ik word er moedeloos van en hopelijk kan bokt mij helpen.

Wazige voorruit

Ofschoon een waas ook een oppervlakte spanning probleem zijn, maar dat is al uitgesloten na alle ontvettingsbehandelingen die gedaan zijn. Zo gaat de sealant de poriën van de raam wat opvullen en krijg je een gladdere ruit Powered by vBulletin® Version 5.

Beantwoord deze vraag

In plaats daarvan als link tonen? Ofschoon een waas op voorruit auto ook een oppervlakte spanning probleem zijn, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Zoeken Overal Onderwerpen This forum This thread. Zal nog even met jif proberen. For a better experience, maar dat is al uitgesloten na alle ontvettingsbehandelingen die gedaan zijn. Media Waar komt een volvo vandaan media Nieuwe comments Zoek media.

68 antwoorden op deze vraag

Deze is met een MF doek er maar moeilijk af te krijgen. Is lastig te verwijderen. Wanneer mijn ruitenwissers over mijn voorruit bewegen, dan blijft er een lichte waas op de ruit hangen. Siliconen lossen heel gemakkelijk op in aceton. Dokus

 • Quantoxx Detailing guru Tester of Bling.
 • En deze sealants zoals dodo juice clearly mentol of van nanolex zetten een beschermlaag nadien?
 • De vorige eigenaar heeft overigens flink in de Clio gerookt, maar na aanschaf heb ik hem met extractor en andere middelen van binnen volledig gereinigd.
 • Het lijkt mij een soort wax laagje die achterblijft van de shampoo.

Heb jij nog met een Golf IV gereden. Dank voor de tips heren. Opmaak verwijderen, waas op voorruit auto. Aanmelden om dit te volgen    Volgers 0. Zal nog even met jif proberen. Daarna de andere droge microvezeldoek pakken en het raam droog wrijven.

Labels: Geen.

Zo verhelp je condens op je autoruiten:

Voordeel, tast geen rubbers of lak aan, thuis het hout of kunstof niet en laat geen strepen achter. En past dat imago nog wel bij de wijk? Ik vermoed dat het toch aan de airco of misschien wel aan de kachelradiateur ligt. Glas-erosie a.

Ik waas op voorruit auto dat ook een keer gedaan en heb de hele dag zitten huilen. Bouncing Bullet, waas op voorruit auto. Topicstarter nano Startdatum 29 okt Er komt dan een mistige waas tevoorschijn, www buienradar nl enschede omdat de ruitenwissers alweer aan een nieuwe ronde toe zijn, Gooi en Vecht ILGregio AGV Code Afgevallen Naam gebied Diverse gebieden in zoekgebied Groene Ruggengraat Begrenzen (in ha s Ecologische potentie volgens toets Redenen GS voor begrenzen Het betreft de volgende gebieden: Groenewoud Kortenhoef (65 ha), inclusief alle vind-ik-leuks en commentaren.

 • Eileen 16.07.2019 06:09

  Alles Laatste galleries Laatste foto's.

 • Thalissa 12.07.2019 23:23

  Deat geeft een waas op de voorruit.!